Afspraken

Openingstijden van de praktijk

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.
Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

Tel: 0523 683333

Kleine huisdieren/gezelschapsdieren

Wij werken op afspraak, op deze manier kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken en bovendien hoeft u zo niet lang te wachten.

Afspraken kunt u telefonisch maken. Wanneer u belt om een afspraak te maken, kunt u vrijwel altijd nog op dezelfde dag tot 17.30 uur terecht bij één van onze dierenartsen. Probeer bij het maken van een afspraak duidelijk aan te geven wat u met de dierenarts wilt bespreken en hoeveel tijd dat ongeveer gaat innemen. Per bespreekpunt wordt er 10 minuten gereserveerd. Het is handig in verband met afspraken met andere patiënten dat wij weten hoeveel tijd het ongeveer gaat kosten, zodat wij voldoende tijd aan uw dier kunnen besteden. Afspraken buiten deze tijden zijn eventueel na overleg mogelijk. Voor spoedgevallen staan wij altijd voor u klaar!

Online afspraken

U kunt ook online een afspraak maken. Let op! Dit kan alleen voor kleine huisdieren. Om online een afspraak te maken, klikt u hier.

Assistentenspreekuur gezelschapsdieren

Maandag t/m Vrijdag; hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken.
Let op: het assistentenspreekuur is bedoeld voor voedingsadvies, nagels knippen, hechtingen verwijderen, etc. dus geen vaccinaties!

Landbouwhuisdieren

Voor het maken van een afspraak dan wel het stellen van een vraag kunt u op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur contact met ons opnemen. Tussen 08.30 en 09.00 uur hebben wij telefonisch spreekuur en is er veelal een dierenarts aanwezig.